Sivut

perjantai 28. kesäkuuta 2019

Järjestöesittely: Helsingin Lastenliitto

Heippa täältä Helsingistä! 


Meillä Helsingin Lastenliitolla toimintaa on jo melko paljon ympäri Helsinkiä, joten oletkin jo saattanut kuulla meistä aiemmin. Järjestämme kesäisin ja koulujen loma-aikoina Helsingin alueella päiväleirejä ja (ainoana Lastenliiton piirinä) myös yöleirejä, syys- ja kevätlukukaudella teemakerhotoimintaa sekä lakisääteistä iltapäivätoimintaa 1-2 luokkalaisille ja erityisentuen lapsille. 

Tällä hetkellä vietetään viimeistä kesäleiriviikkoa ennen kesälomalle siirtymistä. Kesälomastamme huolimatta ilmoittautuminen syksyn kerhoihin on käynnissä koko kesän - meillä onkin syksyksi yli 100 kerhopaikkaa tarjolla: muskaria, touhu- ja tenavajumppaa, sporttikerhoa, värikylpyä, taidepajaa, showtanssia ja tämän vuoden uutuutena myös perhe- ja satujoogaa! 

Helsingin Lastenliitolla työskentelee tällä hetkellä toimistolla toiminnanjohtaja Pirjo, toiminnanohjaaja Piia sekä iltapäivätoiminnankoordinaattori Sini (yhteystietomme löytyvät Lastenliiton nettisivuilta). Lisäksi työllistämme monia kymmeniä ohjaajia vuosittain. 

Alla kartta alueista, joissa meillä on tällä hetkellä toimintaa: 



Mikäli emme vielä toimi lähialueellanne ja kaipailisitte sitä, meille voi esittää kerho- ja leiripaikka ja -aihe toiveita milloin vain! 

Ihanaa kesää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti