Sivut

keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

Vantaan Lastenliiton leirikesä kesäsomettajan silmin

Lastenliiton kolmas leiriviikko on polkaistu käyntiin. Vantaan Lastenliiton kesäleirejä on tällä viikolla käynnissä kolme ympäri Vantaata ja jokaisella leirillä on oma teemansa, jonka merkeissä puuhaillaan.

Tänä vuonna Lastenliitto otti ensimmäistä kertaa kesäsomettajia töihin. Somenuorena olen päässyt kuvaamaan leirien tunnelmaa Lastenliiton sosiaalisen median kanaviin. Menneen leiriviikon teemoja ovat olleet Velhokoulu, Kesäleirifestarit, Keittiöapureiden kesäleiri, Lajitestaajat ja Pelastakaa avaruusolio Alvar.

Nikinmäen koululla lajitestaajat pääsivät kokeilemaan erilaisia joukkuelajeja ja liikunnallisia leikkejä. Ohjelmassa oli muun muassa joogaa, sählyä, sulkapalloa ja temppuilua.







Pelastakaa avaruusolio Alvar! -leirillä tutkittiin, liikuttiin ja askarreltiin avaruusteeman mukaisesti. Oli hienoa huomata, kuinka hyvin lapset oppivat planeettoja ja käyttivät mielikuvitustaan leikeissään.


Päiväkummun koululla järjestettiin kesäleirifestarit. Ohjelmassa oli monenlaista toimintaa. Alueelle pystytettiin teltat ja aluetta koristeltiin leiriläisten töillä sekä ilmapalloilla. Mukaan kuuluivat myös festaripassit, jättisaippuakuplat, festaritiipii, ystävärannekkeet ja kasvomaalaukset.




Jokainen sai oman vastuupisteen kesäfestareilla!



Jättisaippuakuplien teko oli monen leiriläisen lempipuuhaa.



Festarialueelle pystytettiin teltat.



Leiriläisten teoksia ripustettiin puihin.



Leiriviikko on ollut helteinen ja vilvoittelemaan on päästy leikkimällä vesisotaa. Leikkiin mukaan ryhtyi leiriläisten lisäksi niin ohjaajat kuin kesäsomettajakin.









Kiitos kuluneesta leiriviikosta leiriläisille ja ohjaajille! Leirikesä jatkuu ja lisää leirien tunnelmaa pääsee seuraamaan mm. Lastenliiton Instagramista @lastenliitto.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti