Sivut

maanantai 24. kesäkuuta 2019

Somenuorena lastenliitolla


Tänä vuonna Lastenliitto otti ensimmäistä kertaa kesäsomettajia töihin. Somenuorena olen päässyt kuvaamaan leirien tunnelmaa Lastenliiton sosiaalisen median kanaviin. Työpäivien aikana kiertelin Vantaan kesäleirejä ja päivitin kuvia pääasiassa eniten Instagramiin.

Lastenliiton kesätyöpaikkailmoituksen huomatessani työ kuulosti jo unelmaduunilta! Tykkään kuvaamisesta ja viihdyn hyvin lasten seurassa. Olin varma siitä, että työ sopisi hyvin minulle. 

Työ ei pelkästään ollut kuvien räpsimistä, vaan myös lasten kanssa seurustelua. On hyvä tulla tutuiksi lapsille, ennen kuin alkaa kuvailemaan heidän toimintaa. Päivittäin kohtasin uusia lapsia ja ohjaajia. Lapset ottivat minut hyvin vastaan ja esittelivät innoissaan töitään ja temppujaan.





Kun vesisotaa oli tarpeeksi kuvailtu, ryhdyin myös mukaan leikkiin. Pääsin myös avustamaan pienissä tehtävissä, esimerkiksi kasvomaalauksessa.

Lastenliiton somettajana kohtasin myös haasteita. En ole ammattivalokuvaaja tai vloggaaja, mutta parasta olikin, että kuvat saivat olla oman vision näköisiä. Oli tärkeää pohtia, millaista sisältöä tuottaa ja mikä olisi kiinnostavaa.

Kesäsomettajan työssä parasta oli päästä ikuistamaan leiritapahtumia muiden ihmisten nähtäväksi. Mielestäni on mukavaa, että vanhemmat voivat seurata lapsien puuhastelua leireillä. Sosiaalisen median kautta tavoittaa ihmisiä vaivattomasti ja seuraamalla Lastenliiton somekanavia @lastenliitto pääsee tutustumaan tarkemmin Lastenliittoon.

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. 

Kiitos Lastenliitolle ja OP:lle mukavasta kesätyöstä!

#KesäduuniOPnpiikkiin #kesätyö

- Katariina















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti