Sivut

torstai 23. toukokuuta 2019

Viikonlopun menovinkki: valtakunnallinen Siivouspäivä

Onko nurkkiin kertynyt turhia tavaroita? Etkö saa aikaiseksi hankkiutua niistä eroon tai myytyä niitä eteenpäin? Nyt siihen on taas helppo mahdollisuus, sillä lauantaina 25.5. järjestetään jälleen valtakunnallinen Siivouspäivä!

Siivouspäivä on kahdesti vuodessa toteutettava kierrätystapahtuma, jolloin järjestetään kirpputoreja monissa kaupungeissa ja naapurustoissa ympäri Suomea. Kuka tahansa voi osallistua päivään myymällä ylimääräisiä tavaroitaan pihoilla, kaduilla, puistoissa tai omassa kodissaan. Tietysti osallistua voi myös shoppailijan roolissa! Jokainen myyjä on itse vastuussa oman myyntipisteensä järjestelyistä ja siisteydestä. Ideana Siivouspäivässä on helpottaa kierrättämistä sekä järjestää helposti lähestyttävää toimintaa kaupungeissa vastuullisella teemalla. 


Myyntipisteen voi lisätä kartalle Siivouspäivän nettisivuilta www.siivouspäivä.fi. Samalta sivulta pääsee myös etsimään omalta lähialueelta löytyvät tapahtumat. Nyt kannattaa siis käyttää tilaisuus hyödyksi joko etsimällä aarteita tai myymällä niitä eteenpäin. Siivouspäivästä saa helposti hauskan ulkoilupäivän koko perheen kesken!


Ps. Muistathan, että myös Lastenliitto ottaa vastaan hyväkuntoisia tavaralahjoituksia. Hyödynnämme toiminnassamme mm. pelejä, leluja sekä erilaisia materiaaleja askartelutarvikkeina. Mikäli sinulta löytyy jotakin itselle turhaa, voi se olla meille aarre. Ota yhteyttä oman alueesi yhdistykseen ja laita hyvä kiertämään! Yhteystiedot löydät täältä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti