Sivut

maanantai 13. toukokuuta 2019

Lastenliittolainen esittäytyy: Krista Koskinen

Lastenliittolaisten esittelyissä seuraavaksi valokeilaan pääsee Järvi-Suomen piirin alueella toimiva ohjaaja Krista!

Kuka olet ja mitä teet?
Olen Krista Koskinen ja toimin Lastenliitolla kerho-ohjaajana. Opiskelen Jyväskylän yliopistossa matematiikan aineenopettajaksi. Lastenliitolla olen ollut pääsääntöisesti mukana aamuvirkkutoiminnassa eri kouluilla sekä vetänyt kokkikerhoa. Lisäksi olen ollut satunnaisesti pitämässä satutunteja ja olen ollut mukana järjestämässä monia tapahtumia. Ensi kesänä toimin Muuramen kesäleireillä vastuuohjaajana.

Mikä olisi sinun supervoimasi?
Supervoimani olisi positiivisuus. Positiivisuudella saa paljon aikaan ja pyrinkin aina löytämään asioista parhaat puolet. Haluaisin poistaa maailmasta turhan negatiivisuuden ja saada ihmiset keskittymään positiivisiin asioihin. Hymy huulilla kaikki on parempaa!

Mikä on parasta Lastenliitossa?
Parasta Lastenliitossa on mahdollisuus monipuoliseen toimintaan. Lapset saavat uusia kokemuksia ja tutustuvat uusiin kavereihin. Lastenliitto luo mahdollisuuksia erilaiseen tekemiseen eri-ikäisille lapsille. Jokaiselle löytyy jotakin ja kaikki toiminta on ilolla ja positiivisuudella luotua. Tärkeää on, että kaikilla on mukavaa.

Lastenliiton hastag tunniste on #kivaayhdessä. Mikä olisi sinun suosituksesi perheiden kivaa yhdessä -ajalle?

Pääasia ei välttämättä ole itse tekeminen vain yhdessäolo. Tärkeää on löytää yhteistä aikaa kiireen keskellä ja nauttia siitä! Toiminta voi olla sellaista mistä kaikki pitävät. Sään salliessa ulkoilmasta kannattaa nauttia ja lähteä luonnon helmaan rauhoittumaan. Jos mahdollista, puhelimet kannattaa jättää pois reissusta ja antautua nauttimaan yhteisestä hetkestä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti