Sivut

maanantai 15. heinäkuuta 2019

Lastenliittolainen esittäytyy: Olivia Mechlin

Lastenliiton toiminnassa voi olla mukana monella tavalla. Tästä hyvänä esimerkkinä on Espoon Lastenliiton Olivia, joka on aloittanut mukana toiminnassa kerholaisena ja edennyt siitä itse ohjaamaan lapsia.

Kuka olet ja mitä teet?
Mun nimi on Olivia Mechlin. Menen kesän jälkeen lukion toiselle luokalle. Vapaa-ajalla harrastan rytmistä voimistelua ja käsitöitä. Lastenliitto on minulle ollut tuttu jo pitkään, sillä kävin pienenä Lastenliiton kesäleirillä ja kuvataidekerhossa. Tänä keväänä olin mukana Lastenliiton ohjaajakoulutuksessa ja apuohjaajana kesäleireillä Tapiolassa ja Leppävaarassa.

Mikä olisi sinun supervoimasi?
Supervoimani olisi varmaan kärsivällisyys. Jaksan aina yrittää uudelleen jos asiat eivät onnistu ensimmäisellä yrityksellä. En myöskään hermostu pienestä ja yritän aina kääntää epäonnistumiset hetkiksi joista voi oppia. Lasten kanssa kärsivällisyys on usein tärkeää eikä kaikki aina onnistu heti.

Mikä on parasta Lastenliitossa?
Lastenliitossa parasta on mielestäni se, että se tarjoaa lapsille mukavaa ja turvallista tekemistä ja yhdessäoloa. Nuorten kouluttaminen ja työllistäminen ovat myös mahtava juttu.

Lastenliiton hastag tunniste on #kivaayhdessä. Mikä olisi sinun suosituksesi perheiden kivaa yhdessä -ajalle?
Näin kesäisin on kivaa lähteä ulos ja nauttia yhdessä hyvästä säästä. Pieniä retkiä voi tehdä esimerkiksi lähipuistoon tai vaikka rannalle. Toki pelkkä tekeminen ei ole tärkein asia vaan se, että nautitaan yhdessä olosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti