Sivut

perjantai 22. maaliskuuta 2019

Lastenliittolainen esittäytyy: Jenni Tiilikainen

Kuka olet ja mitä teet?
- Olen Jenni Tiilikainen, Pirkanmaan ja Tampereen Lastenliiton piirikoordinaattori sekä liikunnanohjaaja. Suunnittelen ja toteutan kivaa toimintaa pirkanmaalaisille perheille, lapsille ja nuorille. Erityisen paljon tykkään ohjata jumppia, kuten perhetemppuja. Siitä tulee itsellekin hyvä mieli ja virkeä olo. Vapaa-ajallani harrastan myös liikuntaa, kuten akrojoogaa, tanssia ja ulkoilua.

Mikä olisi sinun supervoimasi?

- Supervoimani olisi varmastikin into.
Innokkuus on inspiroitumista, iloisuutta ja onnellisuutta. Se on asioiden tekemistä täysin rinnoin, palavasti ja innokkaasti - kaikkensa antamista. Se syntyy positiivisesta asenteesta ja mielikuvituksesta. Olen avoin ihmeille, joita tänään koen.

Mikä on parasta Lastenliitossa?
- Mielestäni parasta Lastenliitossa on se, että saa luoda ja kokeilla uutta kivaa tekemistä sekä kehittää itseään.

Lastenliiton hastagtunniste on #kivaayhdessä. Mikä on sinun suosituksesi perheiden kivaa yhdessä-ajalle?
- Tärkeintä on, että pääsee tekemään yhdessä ja että kaikki viihtyy lempiaktiviteettien parissa. Joskus kannattaa myös kokeilla rajoja. Kokeilkaa jonakin viikonloppuna näitä:Perjantai: Amerikkalainen herkku- ja elokuvailta! Kokataan yhdessä itse hampurilaisia ja pirtelöä Amerikan malliin ja katsotaan yhdessä koko perheen elokuva – vaikkapa hauska jenkkileffa Yksin kotona!
Lauantai: Letkassa liikkeelle! Leikitään seuraa johtajaa lähimetsässä. Samalla voi keskustella, millä tavoin talvinen metsämaisema eroaa keväisestä, kesäisestä ja syksyisestä metsiköstä ja mitä mielenkiintoista erilaisina vuodenaikoina metsässä voi nähdä. Lauantaisauna tekee myös hyvää!
Sunnuntai: Hyvinvointia kaikille! Lähennytään yhdessä perheenä ja tehdään toisille kampauksia tai vaikka jalkahierontaa (tämä pikku possu -loru sopii pienille ja isoille varpaille)! Samalla voi jutella päivän polttavista aiheista ja jakaa yhdessä ilot, surut ja toiveet.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti