Sivut

torstai 31. tammikuuta 2019

Lastenliittolainen esittäytyy: Elsi Salovaara


Kuka olet ja mitä teet?
Nimeni on Elsi Salovaara ja olen oululainen Lastenliiton aktiivi. Olen toiminut Pohjois-Pohjanmaan piirin hallituksessa pian yhdeksän vuotta. Hallitustyöskentely on tärkeää, mutta kaikista antoisinta minusta on tavata ihmisiä, saada lapset innostumaan ja tuoda iloa perheiden arkeen. Tämä onnistuu erityisen hyvin perheille suunnatuissa ilmaisissa kirjaparkeissa, joita olemme järjestäneet parin vuoden ajan paikallisissa kirjastoissa.  Lastenliiton "urani" aikana olen vetänyt useamman kerran eri tapahtumissa päälleni myös leijonanpuvun. Tällöin olen Jane Jellona, piirimme kiltti maskotti.

Mikä olisi sinun supervoimasi? Miksi?
Haluaisin voida muuttua miksi tahansa eläimeksi. Näin voisin lentää kuin lintu, kiivetä seinällä kuin hämähäkki ja temmeltää meressä delfiinin tavoin. Toisinaan arjessa tuntuu, että supernopeus olisi myös aika mellevä voima.


Mikä on parasta Lastenliitossa?
Yhdessä tekeminen. Meillä Oulussa on hirveän aktiivisia ja innostuneita vapaaehtoisia, jotka myös kehittävät ja ideoivat toimintaa. Toivomme, että voisimme tuoda lapsille ja perheille tarpeellista toimintaa, joka tarjoaa lapsille mukavia hetkiä ja aikuisille hetken omaa aikaa.


Lastenliiton hashtagtunniste on #kivaayhdessä. Mikä on sinun suosituksesi perheiden kivaa yhdessä-ajalle?
Meillä kotona on pelattu kovasti viime viikkoina Afrikan tähti -peliä, josta perheen viisivuotias on kovin innostunut. Nykyisenä mobiiliaikana kannattaa joskus kokoontua yhteisen pelilaudan ääreen pelaamaan. Kun peli ei vaadi "liikaa" älliä, mutta tarjoaa onnistumisia ja jännitystä, se on taatusti mukavaa kaikenikäisille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti