Sivut

perjantai 25. tammikuuta 2019

Järjestö esittäytyy: Pohjois-Pohjanmaan Lastenliitto

Lastenliitto – Pohjois-Pohjanmaan piiri ry 

Lastenliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri perustettiin syksyllä 2010. Toimimme Pohjois-Pohjanmaalla, pääasiassa Oulussa, järjestäen toimintaa lapsille ja varhaisnuorille. Ydintoimintaamme ovat kirjaparkkitoiminta ja teemakerhot. Lisäksi olemme mukana erilaisissa lasten ja nuorten tapahtumissa ympäri Pohjois-Pohjanmaata.
Pohjois-Pohjanmaan Lastenliiton hallitus 2019

Elsi Salovaara, puheenjohtaja

Tuija Rantala

Marja-Liisa Polat

Mono Kuoppala

Marja Karjalainen

Sofia Ervasti

Elli-Nora Vehmanen, piirikoordinaattoriKevään 2019 kirjaparkkitoiminta

Lastenliiton järjestämät, perheille maksuttomat kirjaparkit järjestetään kevään aikana Ritaharjun, Kaijonharjun ja Haukiputaan kirjastoissa.

-Kirjaparkit järjestetään Ritaharjun kirjastossa aina kuukauden ensimmäisenä tiistaina kello 17-18.45. Kevätkaudella 2019 kirjaparkit pidetään 5.2. / 5.3. / 2.4. / 7.5. 

-Kirjaparkit järjestetään Kaijonharjun kirjastossa aina kuukauden kolmantena tiistaina kello 17-18.45. Kevätkaudella 2019 kirjaparkit pidetään 15.1. / 19.2. / 19.2. / 16.4. ja 21.5


Kirjaparkit järjestetään Haukiputaan kirjastossa aina kuukauden neljäntenä tiistaina kello 13-14.30. Kevätkaudella 2019 kirjaparkit pidetään 22.1. / 26.2. / 26.3. / 23.4. / 28.5.

Huoltaja voi jättää lapsen hoitoon kirjaparkin ajaksi ja käydä itse vaikka lenkillä tai kaupassa. Mahdollista on tuoda lapsi myös mukaan porukkaan ja vetäytyä itse hetkeksi hieman syrjemmälle huokaisemaan. 

Aloitamme ja päätämme kirjaparkin yhteisellä satuhetkellä, jonka jälkeen on mahdollista askarrella ja piirrellä tai kuunnella satuja pienemmissä ryhmissä. Loppusadun aikana tarjoamme lapsille mehut ja keksit. Jokaisella kerralla on oma teemansa, joka näkyy niin satuvalinnoissa kuin askarteluissa. 

Ohjaajina toimivat vapaaehtoiset. Kirjaparkeissa ei ole ikärajaa, mutta vaippoja emme ehdi vaihtamaan :) Lisätietoja kirjaparkeista ja vapaaehtoiseksi ryhtymisestä: pohjois-pohjanmaa@lastenliitto.fi.


Seuraa Pohjois-Pohjanmaan lastenliittoa!


Pohjois-Pohjanmaan lastenliiton löydät Facebookista (https://www.facebook.com/pplastenliitto/) sekä Instagramista @lastenliitto_oulu

Tule mukaan toimintaan

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan luottamushenkilönä tai vapaaehtoisena Pohjois-Pohjanmaan Lastenliitossa, tai sinulla on muuten vaan ideoita toimintamme kehittämiseksi, olethan yhteydessä piirikoordinaattori Elli-Noraan, 0440281996 pohjois-pohjanmaa@lastenliitto.fi tai piirimme puheenjohtajaan Elsi Salovaaraan 044 562 6447. Otamme mielellämme ideoita vastaan!


Tervetuloa pitämään #kivaayhdessä Pohjois-Pohjanmaalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti