Sivut

maanantai 26. marraskuuta 2018

Lastenliittolainen esittäytyy: Sonia Jendoubi

Tällä kertaa Lastenliittolaisista pääsee esittäytymään Lastenliiton Uudenmaan piirin iltapäivätoiminnan vastuuohjaaja Kirkkonummelta. Sonia palkittiin vuoden 2018 Lastenliiton liittokokouksessa vuoden ohjaajana.

Kuka olet ja mitä teet?
Olen Sonia Jendoubi ja työskentelen Lastenliiton Uudenmaan piirillä Kirkkonummen Vuorenmäessä iltiksen vastuuohjaajana. Olen pitänyt lapsille myös Lastenliiton Kirkkonummen paikallisyhdistyksen Bollywood-tanssikerhoa täällä Vuorenmäessä.

Mikä olisi sinun supervoimasi? Miksi?
Haluaisin osata lentää. Olisi hauskaa ja kivaa katsella maailmaa ja maailman menoa helposti ja vapaasti.

Mikä on parasta Lastenliitossa?
Lastenliitossa on kiva työskennellä. Meillä on täällä mahtava työilmapiiri ja ihanat työkaverit. Tykkään ohjata lapsiryhmiä sekä mm. leikkiä, askarrella ja tanssia lasten kanssa.

Lastenliiton hashtagtunniste on #kivaayhdessä. Mikä on sinun suosituksesi perheiden kivaa yhdessä-ajalle?
Olen kotoisin Tunisiasta ja siellä perheet ja ystävät kutsuvat usein toisiaan kylään tekemään yhdessä ruokaa, laulamaan ja tanssimaan. Olen ottanut tämän tavan mukaan Tunisiasta tänne Suomeen ja meillä onkin usein kylässä kavereita lapsiensa kanssa. Kokkailemme kaikki yhdessä tunisialaisia ja suomalaisia herkkuja. Suosittelenkin kaikille viettämään yhdessä aikaa perheen ja ystäväperheiden kanssa ja pitämään #kivaayhdessä 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti