Sivut

maanantai 17. syyskuuta 2018

Järjestö esittäytyy: Lastenliitto - Varsinais-Suomen piiri ry

”Tierä vaik löytys jottai tekemist täält Turuust”
Nyt kun te tiedätte mikä tämä Lastenliitto oikein on, niin siirrytään vähän tarkempaan tarkasteluun! Varsinais-Suomen piiri pääsee ensimmäisenä alueena suurennuslasin alle.

Meillä on täällä Suomineidon varpaissa Varsinais-Suomen piirijärjestö sekä sen alla Turun ja Raision paikallisyhdistykset. Toimisto on Turussa, mutta toimintaa on Turun ja Raision alueilla.

Mitä kaikkee tääl sit voi tehrä?
Kerho- ja leiritoiminta on meillä ihan ykkösjuttu! Turun paikallisyhdistys järjestää Turussa erityisesti alakouluikäisille suunnattuja kerhoja lukuvuoden aikana sekä päiväleirejä koulujen loma-aikoina. Raision paikallisyhdistys hoitaa kerhotarjonnan Raision alueella. Nuoremmille, alle kouluikäisille kerholaisille pyritään järjestämään musiikki- ja jumppakerhoja. Toiminta on kaikille avointa!

Tapahtumatoiminnasta piirissämme vastaa virallisesti Varsinais-Suomen piirijärjestö. Olemme mukana isoissa ja vähän pienemmissä tapahtumissa ympäri vuoden, ja sen lisäksi järjestämme myös lapsiparkkitoimintaa. Tapahtumissa Lastenliiton pisteellä pääsee aina tekemään jotain kivaa, kuten askartelemaan omia heijastimia, tekemään rintamerkkejä tai temppuilemaan erilaisilla radoilla. Ja jos ei muuta, niin ilmapallon saa ainakin mukaan!

Kukas tääl sit tän kaiken homman hoitaa?

Turun toimistolla hallinnollisia töitä hoitaa piirikoordinaattori yhteistyössä hallituksen kanssa. Kerhoissa, leireillä ja tapahtumissa tärkeimmässä roolissa ovat meidän mahtavat ohjaajat!

Yhteistyötä tehdään kaupunkien ja muiden järjestöjen kanssa esimerkiksi kerhotilojen, materiaalien ja tapahtumien osalta. Avustuksia saadaan Turun ja Raision kaupungeilta sekä Lounais-Suomen aluehallintovirastolta. Kiitokset heille!

Lisätietoja toiminnastamme Varsinais-Suomessa löydät nettisivuiltamme www.lastenliitto.fi/varsinais-suomi tai ottamalla yhteyttä piirikoordinaattoriin (julia.lastunen@lastenliitto.fi, 050 435 8668).

Turkulaiset kävyt Täh ja Kui toivottavat kaikki tervetulleeks Turkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti