Sivut

perjantai 26. lokakuuta 2018

Lastenliittolainen esittäytyy: Halla Herva

Tällä kertaa esittelyvuorossa on Vantaan paikallisyhdistyksen järjestökoordinaattori Halla Herva. 

Kuka olet ja mitä teet? 
Olen Halla Herva, Vantaan Lastenliiton uusin toimistovahvistus. Nimikkeeltäni olen järjestökoordinaattori ja työnkuvaani kuuluvat kerhojen, leirien ja tapahtumien luotsaaminen. Päiväni kuluvat pääsääntöisesti viestinnän - niin ulkoisen kuin sisäisenkin parissa. Toimin yhteistyössä asiakkaiden, työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Teen töitä sen eteen, että leirien ja kerhojen käytännön toteutus sujuisi. Viestinnän lisäksi työni sisältääkin käytännön asioiden, kuten tilavarausten, tavarahankintojen ja rekrytointien hoitamista. 

Mikä olisi sinun supervoimasi? 
Suurena Harry Potter -fanina olen aina halunnut itselleni näkymättömyysviitan. Niinpä myös supervoimaksi täytyy valita näkymättömyys. Olisi kiehtovaa päästä tarkkailemaan maailmaa niin, ettei kukaan näkisi minua. 

Mikä on parasta Lastenliitossa? 
Työssäni on parasta ihanat työkaverit ja monipuolinen työnkuva. Vasta korkeakoulusta valmistuneena koen olevani onnekas, kun pääsen oppimaan paljon uutta ja ottamaan vastuuta jo tässä vaiheessa. Koen myös tekeväni tärkeää työtä, joka on lasten asialla. 

Lastenliiton hashtagtunniste on #kivaayhdessä. Mikä on sinun suosituksesi perheiden kivaa yhdessä-ajalle?
 Lapsuudessani perheeni vietti paljon aikaa ulkoillen luonnossa. Asuimme maaseudulla ja meillä on aina ollut vähintään yksi lemmikki. Vanhemmillani on edelleen koiria, kissoja ja hevonen. Lemmikkien kanssa puuhastelu on rentouttavaa ja siitä saa hirveästi iloa. Jos ei omista lemmikkejä, pelkkä kävely ruskaisessa metsässä on tähän vuodenaikaan ihanaa. Turkulaisena suosittelen myös kävelylenkkiä Aurajoen rannassa. Kannattaa suunnata poispäin kaupungista kohti Halistenkoskea, jos haluaa nauttia luonnosta kaupunkimaisemien sijaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti