torstai 24. marraskuuta 2016

Työelämään tutustumassa Espoon Lastenliitolla

Heippa kaikki!
Tänään teille kirjoitteleekin ihan uusi kaveri, nimittäin Heidi.

Kuka minä olen?  Olen Heidi Soini 15v .
Mistä tulet? Tulen Karakallion koulusta Espoosta.
Mitä teet Espoon Lastenliitolla? Olen ollut viikon tutustumassa työelämään ja järjestötyöhön.
Mitä teet vapaa-ajallasi? Vapaa-ajalla leivon ja kokkailen lähes päivittäin ja talvisin laskettelen ja lumilautailen mahdollisuuksien mukaan.
Mikä inhottaa? Inhoan pieniä ötököitä ja käärmeitä.
Mistä tykkäät? Tykkään nautiskella vapaaillasta hyvässä seurassa hyvän sarjan parissa.
Mitä olet tehnyt kuluneen viikon aikana? Kuluneen viikon aikana olen suunnitellut kesän kokkileirejä ja tajunnut kuinka haastavaa on sovittaa yhteen aikataulu ja sisältö, mitä leirille haluaa.tiistai 15. marraskuuta 2016

Leppävaara Go! Selfiesuunnistusbingo


Sunnuntaina 20.11 vietetään Lapsen oikeuksien päivää ja Suomen lasten ja nuorten harrastustoimintaa tukevat järjestöt juhlistavat päivää järjestämällä koko viikon ajan erilaisia lapsille ja nuorille suunnattuja tapahtumia ja tempauksia. Viikon tunnuslauseena on ”Lapsilla on oikeus harrastaa.”

Espoon Lastenliitto juhlii Lastenviikkoa LeppävaaraGo! – Selfiesuunnistusbingolla, jonka tarkoituksena on esitellä erilaisia harrastusmahdollisuuksia Leppävaaran alueella. Suunnistus ei vaadi sitoutumista eikä kuvien jakamista vaan tarkoituksena on harrastaa yhdessä.
Löydätkö harrastukset annettujen kuvavihjeiden perusteella? Nappaa selfie kunkin harrastuksen inspiroimana ja jaa halutessasi kuvia Facebookissa tai Instagramissa hastageilla #lastenviikko #harrastan #LeppävaaraGo

Huom! Suunnistusta voi toki pelata muuallakin kuin Leppävaarassa.
Tarkempia tietoja Lastenviikosta osoitteessa www.lastenviikko.fi