Lastenliitto ympäri Suomea

Olemme valtakunnallinen lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka toimii ympäri Suomea järjestäen kaikille avointa kerho- ja leiritoimintaa. Lisäksi järjestämme koulutuksia, retkiä ja teemapäiviä. Toimintaa löydät joka makuun ja vauvoista koululaisiin.

ESPOO
Kansallinen Lastenliitto – Espoon Aluejärjestö ry, ystävien kesken Espoon Lastenliitto, on Espoon alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Toiminnallamme tuemme turvallista lapsuutta ja onnellista vanhemmuutta. Haluamme omalta osaltamme kasvattaa ihmistaimista rehellisiä, tasapainoisia ja hassuttelevia yksilöitä. Järjestämme laadukasta toimintaa lapsille, varhaisnuorille ja lapsiperheille koko Espoon alueella. Mahdollisuus edulliseen harrastamiseen tarjoutuu ympäri vuoden kun tarjolla on metkaa kerho- ja kurssitoimintaa sekä erilaisia lystikkäitä tapahtumia. Koulujen loma-aikoina riittää tekemistä päiväleirien muodossa.
 photo 1457123539_facebook_social_media_online_share.png  photo 1457123575_instagram_social_media_online_share.png

HELSINKI

Kansallinen Lastenliitto – Helsingin piirijärjestö ry on Helsingin alueella toimiva asiantunteva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka järjestää laadukasta toimintaa lapsiperheille ja varhaisnuorille. Osallistumme aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten hyvän elämän edellytysten luomiseksi. Tarkoituksemme on toimia perheitä yhdistävänä, vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä sekä tarjota mahdollisuuksia harrastamiseen järjestämällä ympäri Helsinkiä kerho-, leiri-, retki- ja koulutustoimintaa erityisesti lapsille ja nuorille. Järjestämme myös lakisääteistä iltapäivätoimintaa.
 photo 1457123539_facebook_social_media_online_share.png  photo 1457123575_instagram_social_media_online_share.png

HÄME
Kansallinen Lastenliitto - Hämeen piirijärjestö ry:n (tunnetaan myös Hämeen Lastenliittona) toiminta-alue kattaa tällä hetkellä Hämeenlinnan ja Lahden alueet. Hämeen Lastenliito järjestää lakisääteistä iltapäivätoimintaa viidellä lahtelaisella koululla. Lisäksi Häme on mukana erilaisissa lasten, nuorten ja lapsiperheiden tapahtumissa alueella.
 photo 1457123539_facebook_social_media_online_share.png  photo 1457123575_instagram_social_media_online_share.png

KESKI-SUOMI
Kansallinen Lastenliitto Keski-Suomen piirin toiminnassa edistetään terveitä elämäntapoja, hyvää käytöstä, luovuutta, vahvaa itsetuntoa sekä kansainvälistä vastuuta, kestävää kehitystä ja suvaitsevaisuutta. Tavoitteenamme on vaikuttaa lasten ja nuorten hyvinvointiin ja tarjota mahdollisuuksia hyvän elämän edellytysten luomiseksi. Tarkoituksemme on toimia perheitä yhdistävänä, vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä järjestämällä toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille.
 photo 1457123539_facebook_social_media_online_share.png  photo 1457123575_instagram_social_media_online_share.png

LAPPI
Kansallinen Lastenliitto – Lapin piirijärjestö ry perustettiin 27.1.2007. Toiminta-alueemme on koko Lappi, mutta toistaiseksi olemme keskittyneet pääosin Rovaniemen alueelle.
Syksyllä 2014 Rovaniemelle perustettiin oma paikallisyhdistys ja Lapin piiri valittiin Vuoden yhdistykseksi. Kerhotoimintaa on ollut tähän mennessä Rovaniemellä ja Pelkosenniemellä. Tarjolla on satujumppaa, tanssikerho sekä askartelu- ja korukerho. Pelkosenniemellä järjestettiin syksyllä luontoliikuntakerho, jolle on suunnitteilla jatkoa.
 photo 1457123539_facebook_social_media_online_share.png

PIRKANMAA
Pirkanmaan piirijärjestö on kasvava Kansallisen Lastenliiton jäsenjärjestö, joka toimii Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella. Piirijärjestön alaisuudessa toimii kaksi aktiivista yhdistystä, Tampereen aluejärjestö ja Pirkkalan paikallisyhdistys. Tavoitteena on tulevaisuudessa tarjota monipuolista toimintaa lapsiperheille koko Pirkanmaan alueella. Tarkoituksenamme on suunnitella ja järjestää lapsille ja heidän perheilleen toimintaa paikalliset tarpeet huomioon ottaen. Järjestämme kerho-, tapahtuma- ja leiritoimintaa ja ideoimme koko ajan uutta. Meihin voi törmätä kokkaamassa iltapäiväkerhossa, Laikun lavalla jumppaamassa tai metsässä tutkimusretkeillen. Haluamme järjestää rentoa tekemistä, johon kaikkien on helppo osallistua. Tule mukaan toimintaamme tutustumaan meihin paremmin!
 photo 1457123539_facebook_social_media_online_share.png  photo 1457123575_instagram_social_media_online_share.png

POHJOIS-POHJANMAA
Lastenliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri perustettiin syksyllä 2010. Toimimme Pohjois-Pohjanmaalla, pääasiassa Oulussa ja Kuusamossa, järjestäen toimintaa lapsille ja varhaisnuorille. Ydintoimintaamme Oulussa on iltapäivätoiminta sekä teemakerhot Kuusamossa. Lisäksi olemme mukana erilaisissa tapahtumissa ympäri Pohjois-Pohjanmaata.
 photo 1457123539_facebook_social_media_online_share.png

SATAKUNTA
Satakunnan Lastenliiton tavoitteena on lasten ja varhaisnuorten kasvattaminen itsenäisiksi, kansainvälisiksi, vastuuntuntoisiksi, toiminta- ja arvostelukykyisiksi sekä terveitä elämäntapoja noudattaviksi. Satakunnan Lastenliitto pyrkii myös parantamaan lasten asemaa Satakunnassa yhteistyössä Kokoomusyhdistysten ja muiden varhaisnuorisojärjestöjen kanssa. Satakunnan piiriin kuuluvat Porin ja Rauman paikallisyhdistykset.
 photo 1457123539_facebook_social_media_online_share.png  photo 1457123575_instagram_social_media_online_share.png

UUSIMAA
Kansallinen Lastenliitto – Uudenmaan piirijärjestö ry on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Järjestämme lasten leiri-, kerho-, tapahtuma- sekä iltapäiväkerhotoimintaa yhteistyössä paikallisyhdistysten kanssa Kirkkonummella, Keski-Uudellamaalla sekä Porvoossa. Myös Vantaan paikallisyhdistys ja Espoon aluejärjestöt kuuluvat Uudenmaan piiriin. Toimimme yhteistyössä kaikkien Lastenliiton pääkaupunkiseudun toimijoiden kanssa ja osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Toiminnassamme edistämme terveitä elämäntapoja, hyvää käytöstä, luovuutta, vahvaa itsetuntoa, kestävää kehitystä sekä suvaitsevaisuutta.
 photo 1457123539_facebook_social_media_online_share.png  photo 1457123575_instagram_social_media_online_share.png

VANTAA
Kansallinen Lastenliitto - Vantaan paikallisyhdistys ry:n  on Vantaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, jonka tavoitteena on toteuttaa laadukasta vapaa-ajan toimintaa, tukea vanhemmuutta ja tarjota lapselle rakentava kasvuympäristö. Teemakerhoissamme lapset pääsevät kokeilemaan eri harrasteita ammattimaisen ohjaajan opastamana, perheystävälliseen hintaan. Tarjontaamme ovat perinteisesti kuuluneet musiikkileikkikoulu, kädentaito-, tanssi- ja liikuntakerhot. Iltapäivätoimintamme tarjoaa ohjatun ympäristön koulupäivän jälkeisille koulututehtäville ja leikeille. Koulujen loma-aikoina järjestämme päivä- ja yöleiritoimintaa.
 photo 1457123539_facebook_social_media_online_share.pnghttps://www.instagram.com/lastenliitto_vantaa/

VARSINAIS-SUOMI
Varsinais-Suomen piiriin kuuluvat Raision ja Turun paikallisyhdistykset, jotka järjestävät koulujen työaikoina 0-12-vuotiaille lapsille ja lapsiperheille kerhotoimintaa. Piirijärjestö toimii koko alueella toimintaa koordinoivana ja yhteistyötä lisäävänä toimijana. Piirijärjestö myös vastaa koulujen loma-aikoihin järjestettävästä päiväleiritoiminnasta sekä tapahtumista Varsinais-Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti