torstai 26. huhtikuuta 2018

Lasten Espoo- tapahtuma 12.5.2018!


Espoon Lastenliitto on mukana Lasten Espoo -ilmaistapahtumassa Sellossa lauantaina 12.5.2018 klo 10-16. Tapahtuma levittäytyy Sellon alueelle: Sellon lavalle, Sellon kirjastoon, Sellosalin lämpiöön ja Viaporintorille.

Luvassa on suosittuja lasten bändejä, trampoliinilla pomppimista ja muuta liikunnallista kivaa tekemistä ja jännittävää näkemistä vaikka muille jakaa! Saimme haastateltavaksemme tapahtuman pääkoordinaattori Doris Tuohimaan, joka vastaa tapahtuman organisoinnista.

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Doris Tuohimaa ja järjestän työkseni tapahtumia. Olen Lasten Espoo -tapahtuman pääkoordinaattori, mikä tarkoittaa, että vastaan koko tapahtuman organisoinnista, rahoituksen hankinnasta ja suunnittelusta yhdessä tiimini kanssa.

Mikä olisi sinun supervoimasi?
Minun supervoimani olisi ehdottomasti supernopeus, sillä sitä todella tarvitaan tapahtumia tehtäessä! Ehtisin rynnistää paikasta toiseen äänennopeudella ja saada aikaiseksi ihmeellisen paljon asioita, mitä toki nykyäänkin jo aika paljon teen. 😉

Mikä työssäsi on parasta? Tykkään kaiken kaikkiaan työstäni tosi paljon, on aivan mahtavaa saada tuottaa toisille hienoja elämyksiä, ilahduttaa ja yllättääkin! Hymy kävijöiden kasvoilla ja ympärillä tuntuva hyvä fiilis tarttuvat ja haluan omalla esimerkilläni olla levittämässä positiivisuutta kaikkialle, minne menen. 😊

Millainen tapahtuma on Lasten Espoo?
Lasten Espoo -tapahtuma on koko perheen aktiivinen, hauska ja jännittävä päivä! Siellä jokainen saa kokeilla, miltä tuntuu olla supersankari, tanssia viidakkorytmien tahtiin, pomppia jättitrampoliinilla ja vaikka mitä muuta kivaa 😊 Voit tulla vaihtamaan itsellesi lelujen kierrätyspisteellä uuden lelun, kuuntelemaan viidakkosatuja, leikkimään monenlaisia ulkoleikkejä ja saa meiltä ilmapallojakin! Meillä on esityksiä kolmella lavalla ja tekemistä niin ulkona Viaporintorilla kuin sisällä Sellon kirjastolla ja Sellolla. Eikä osallistuminen maksa mitään! Ehkä yksi parhaista jutuista Lasten Espoo -tapahtumassa on myös se, että meille saa tulla pukeutuneena viidakkoasuun, paras naamiaispuku palkitaan!

Lastenliiton hastagtunniste on #kivaayhdessä. Mikä on sinun suosituksesi perheiden kivaa yhdessä-ajalle?
Yhdessä tekeminen on kivaa, ehdottomasti kannattaa lähteä koko porukalla ulos tapahtumiin ja muutenkin ”ihmisten ilmoille” 😉 Irrottautua hetkeksi arjesta ja keskittyä täysillä siihen yhdessä tekemiseen ja olemiseen. Lapset on lopulta niin pienen hetken pieniä, että kannattaa ottaa mahdollisimman paljon irti vielä kun vanhempien seura kelpaa 😃 Tervetuloa kaikki meidän Lasten Espoo -tapahtumaan viettämään kivaa aikaa yhdessä la 12.5.2018!

Lasten Espoo-tapahtumaan pääset tutustumaan vielä tarkemmin seuraavissa kanavissa:
www.lastenespoo.fi
Facebook
Instagram


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti