tiistai 7. maaliskuuta 2017

Lastenliiton kesäleiri-ilmoittautumiset ovat nyt käynnissä!


Espoon Lastenliiton koiraleireillä nautittiin aurinkoisista päivistä kesällä 2016
Kesä on leirien kulta-aikaa. Kesäleirillä kerätään reppuun paljon muistoja, kokemuksia ja uuden oppimisen riemua. Jokaisella Lastenliiton leirillä on oma teemansa, jonka ympärille leiri rakentuu. Teemat vaihtelevat vuosittain, mutta niihin sisältyy aina liikuntaa, kättentöitä, ulkoilua ja yhdessä oloa.

Lastenliiton leireillä on aina koulutetut aikuiset ohjaajat suunnittelemassa ja toteuttamassa leiritoimintaa. Joillain leireillämme on myös nuoria apuohjaajia, jotka ovat tulleet Lastenliiton oman Sinustako ohjaaja? -koulutuksen kautta harjoittelemaan lasten parissa työskentelyä leireille. Ohjaajien määrä leirillä riippuu lasten lukumäärästä sekä leirin teemasta. Päiväleirit ovat usein koulujen tai nuorisotalojen tiloissa, yöleirejä järjestetään kurssikeskuksissa tai telttaleireinä luonnon helmassa.

Lastenliiton kesän 2017 leiri-ilmoittautumiset ovat nyt auki. Olethan siis kärppänä varaamassa oman paikkasi leiriltä! Tarkemmat tiedot leireistä ja niiden sisällöistä löydät kunkin yhdistyksen omilta sivuita. Lastenliiton nettisivuille pääset TÄSTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti