torstai 6. lokakuuta 2016

Frankin Karvakamut: Poke Poliisihevonen

Frank on toimistokoira, joka viihdyttää meitä Espoon Lastenliiton toimistolla. Tästä vilkkaasta karvakorvasta on ihan parasta osallistua kaikkeen mitä ihmisetkin puuhaavat. Olipa toiminta sitten taidetta, liikuntaa tai vaikkapa makkaranpaistoa nuotiolla, tekeminen maistuu aina yhtä hyvälle! Tästä syystä Espoon Lastenliitto järjestää myös toimintaa, joissa pääosassa ovat kaikenkarvaiset ystävämme.

Koska Frankilla on paljon upeita ja tutustumisen arvoisia kavereita ympäri Suomen, haluamme esitellä heitä karvakamut-haastattelusarjassa. Eläinten viikko on vuosittain 4.–10.10. vietettävä teemaviikko, jonka ensimmäinen päivä on kansainvälinen Eläinten päivä. Suomessa Eläinten viikkoa on vietetty SEYn aloitteesta vuodesta 1959 lähtien. Tänä vuonna SEYn Eläinten viikon teemana on hevonen ja teeman kunniaksi esittelemme tällä viikolla jo toisen upean kaviokaverin, Poke poliisihevosen Helsingin ratsupoliisista.


Kuka olet: Olen 18-vuotias poliisihevosruuna Portselaw eli Poke.
Lempipuuhaasi: Tykkään olla huomion keskipisteenä ja olen todellinen sulavaliikkeinen seuramies. Odotan myös innolla kesälomaa, jonka vietän perinteisesti Haltialan laitumella.
Inhokkijuttu: Oikeastaan kaikki missä tulee hiki, olen leppoisa kaveri ja seurustelen ja käyskentelen mielelläni ihan kaikessa rauhassa.
Paras temppu (jonka osaat): Olen leikkisä kaveri ja osaan monia temppuja. Olen myös yllytyshullu ja lähden helposti kokeilemaan uusia juttuja. Osaan muun muassa hyppiä hyppynarulla.
Lempiruoka: Porkkanat ja omenat. Meillä on tarhassa omenapuu ja syksyisin odottelen kärsivällisesti puun alla, että omenat putoilevat maahan, jolloin yletyn syömään ne.
Lempparilelu: Hevoskollegoideni riimut, joista on hauskaa repiä hampailla, kun ulkoilemme yhdessä tarhassa. En ole ihan varma onko se muiden hevosten mielestä yhtä kivaa...
Isona haluaisin olla: Olen miettinyt poliisikoiran hommia. Pidän nuuskimisesta ja välillä saan partiokierroksella jänniä vainuja maasta, joita haluaisin lähteä seuraamaan.
Terveisiä lukijoille: Moikataan, kun tavataan! Sillä välin olkaa kiltisti ja rapsutelkaa toisianne!


Suurkiitokset Pokelle ja vastaukset hänen kanssaan laatineelle vanhempi kostaapeli Ahomälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti