tiistai 4. lokakuuta 2016

Frankin karvakamut: Eläkeläiskaviolainen Paavo

Frank on toimistokoira, joka viihdyttää meitä Espoon Lastenliiton toimistolla. Tästä vilkkaasta karvakorvasta on ihan parasta osallistua kaikkeen mitä ihmisetkin puuhaavat. Olipa toiminta sitten taidetta, liikuntaa tai vaikkapa makkaranpaistoa nuotiolla, tekeminen maistuu aina yhtä hyvälle! Tästä syystä Espoon Lastenliitto järjestää myös toimintaa, joissa pääosassa ovat kaikenkarvaiset ystävämme.

Koska Frankilla on paljon upeita ja tutustumisen arvoisia kavereita ympäri Suomen, haluamme esitellä heitä karvakamut-haastattelusarjassa. Eläinten viikko on vuosittain 4.–10.10. vietettävä teemaviikko, jonka ensimmäinen päivä on kansainvälinen Eläinten päivä. Suomessa Eläinten viikkoa on vietetty SEYn aloitteesta vuodesta 1959 lähtien. Tänä vuonna SEYn Eläinten viikon teemana on hevonen ja teemaan liittyen päästämmekin ääneen tämänkertaisen haastateltavamme Paavon.
 

Kuka olet: Olen Paavo alias BarbedWire. Rodultani olen amerikanorlov ja ikää minulla on 23 vuotta, olen siis eläkkeellä.
Lempipuuhaasi: Omenoiden ja kaiken muun herkullisen syöminen.
Inhokkijuttu: Satulavyön kiristys, tykkään pullistella paljon, jotta ratsastajani ei saisi stulavyötä kiinni ollenkaan. Useinmiten hän kuitenkin onnistuu siinä.
Paras temppu (jonka osaat): Kouluratsastustemput
Lempiruoka: Omenat!
Lempparilelu: Kolme pientä ponia, jotka asuvat kanssani samalla tallilla.
Isona haluaisin olla: Villihevonen
Terveisiä lukijoille: Hevosen tuoksuiset terveiset heppatallilta!

Kiitos haastattelusta Paavo ja omistaja Sini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti