perjantai 16. syyskuuta 2016

Vantaan Lastenliitto esittäytyy

Heippa!
Seuravaaksi esittelyvuorossa onkin Vantaan Lastenliitto ja toimistolla häärivä toiminnanjohtaja Inka Kiuru.

Kansallinen Lastenliitto – Vantaan paikallisyhdistys ry:n eli Vantaan Lastenliiton tavoitteena on toteuttaa laadukasta vapaa-ajan toimintaa, joka tukee vanhemmuutta ja tarjoaa lapselle rakentavan kasvuympäristön. Lukukausina järjestämme lapsille iltapäiväkerhotoimintaa, teemakerhotoimintaa sekä erilaisia tapahtumia. Koulujen loma-aikoina Vantaan Lastenliitto järjestää leiritoimintaa päiväleirien muodossa.

Psst. Muutamissa syksyn kerhoissamme on vielä tilaa, ja mukaan voi ilmoittautua kesken kauden. Ja ainiin, syyslomalla järjestettävien Pokemonteemaisten päiväleirien ilmoittautuminen on nyt myös auki. Tässä melkein toivoo, että voisi itse leiriläisenä osallistua Pokemonkouluttajien syyslomaleirille..

Meidät löydät näistä kanavista:
Nettisivut: www.lastenliitto.fi/yhdistykset/vantaa
Facebook: @KansallinenLastenliittoVantaa
Instagram: @lastenliitto_vantaaKetäs me ollaan?
Kuka olet ja mitä teet?
Mikä kappale oli hittilistan ykkösenä kun synnyit?
Mikä satuhahmo olisit?
Missä viihdyt?
Mitä sinulta löytyy aina jääkaapistasi?
Mikä on parasta Vantaan Lastenliitossa?

1. Olen 1.8.2016 Vantaan toiminnanjohtajana aloittanut Inka Kiuru. Aiemmin olen työskennellyt sekä Varsinais-Suomen että Satakunnan Lastenliiton yhdistysten piirikoordinaattorina ja Turusta pääkaupunkiseudulle muuton myötä olen löytänyt tieni Vantaan Lastenliittoon.
2. Raptori: Debi Gibson viiraa pääzä mix
3. Hmm. Tämä taisi olla vaikein kysymys. Tein "Mikä satuhahmo olet?" -testin ja siitä tuli vastaukseksi Lumikki. Olisin kyllä ehkä mielummin valinnut jonkun supervoimia (kuten näkymättömyyttä, taikomista tai lentämistä) omaavan hepun.
4. Suomen ja etenkin Turun saaristossa merellä sekä mökillä. Luonnon keskellä rentoutuu aivan eri tavalla kuin kotisohvalla. Onneksi meillä voi myös välillä tehdä etätöitä vaikkapa juuri sieltä mökin laiturilta käsin!
5. Pyrin pitämään vihanneslaatikon aina täytenä, sillä niistä saa kehiteltyä vaikka mitä herkullisia ja helppoja ruokia. Todellisuudenmukaisin vastaus tähän kuitenkin varmaan on maito, sillä toinen puoliskoni on sen suurkuluttaja ja kyllähän sitä pitää myös aina kahvia varten löytyä kaapista.
6. Hyvät työntekijät ja luottamushenkilöt ympärillä sekä vapaus työntekotapojen suhteen. Myös Vantaan Lastenliiton muiden järjestöjen ja kaupungin kanssa tekemä yhteistyö on yksi yhdistyksen ehdottomista plussista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti