perjantai 9. syyskuuta 2016

Espoon Lastenliitto esittäytyy

Moikka kaikille!
Syyskausi on saatu pyörimään oikein mukavasti, kerhot ja iltapäivätoiminta ovat käynnistyneet ja suunnitelmat tulevan toiminnan eteen ovat hyvässä vauhdissa. Tässä vaiheessa onkin varmasti hyvä esitellä hieman meidän toimintaamme ja sitä, millaiset tyypit meillä täällä toimistolla hääräävät.


Meidän toimintaa pääset seuraamaan somessa kätevästi seuraavissa kanavissa:
Nettisivut: www.lastenliitto.fi/yhdistykset/espoo
Facebook: espoonlastenliitto
Instagram lastenliitto_espoo

Mikä Espoon Lastenliitto?

Kansallinen Lastenliitto – Espoon Aluejärjestö ry,
ystävien kesken Espoon Lastenliitto, on Espoon alueella toimiva voittoa tavoittelematon lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Toiminnallamme tuemme turvallista lapsuutta ja onnellista vanhemmuutta. Haluamme omalta osaltamme kasvattaa ihmistaimista rehellisiä, tasapainoisia ja hassuttelevia yksilöitä. Järjestämme laadukasta toimintaa lapsille, varhaisnuorille ja lapsiperheille koko Espoon alueella. Mahdollisuus edulliseen harrastamiseen tarjoutuu ympäri vuoden kun tarjolla on metkaa kerho- ja kurssitoimintaa sekä erilaisia lystikkäitä tapahtumia. Koulujen loma-aikoina riittää tekemistä päiväleirien muodossa.


Ketäs me ollaan?
Kuka olet ja mitä teet?
Mikä kappale oli hittilistan ykkösenä kun synnyit?
Mikä satuhahmo olisit?
Missä viihdyt?
Mitä sinulta löytyy aina jääkaapistasi?
Mikä on parasta Espoon Lastenliitossa?

1. Olen Elina Wilén, olen aloittanut Espoon toiminnanjohtajana 1.8.2016. Ennen tätä olen työskennellyt Lastenliiton Uudenmaan piirijärjestön piirikoordinaattorina. Olen kotoisin Keski-Suomesta Suolahdesta, mutta olen nyt kotiutunut hyvin Helsingin Töölöön hyvien kahviloiden ja ravintoloiden ääreen.
2. Roxette - The Look
3. Aili Somerjoen kirjan Mestaritonttu, koska olen utelias, auttavainen, päättäväinen ja koen että pienikin voi saada suuria aikaan.
4. Juuri avautunut Töölön kirjastossa. Kirjastot ovat aina olleet minulle tärkeitä paikkoja, sillä kirjojen kautta avautuu koko maailma.
5. Hilloa! Mielestäni hillo sopii moneen paikkaan, kuten puuroihin, juustojen kanssa, leivälle ja jogurtteihin. Uusi suosikkini on mustikkahillo.
6. Parasta Espoon lastenliitossa on toiminta, hyvät ohjaajat, yhteistyö ja nauru.

1. Olen Jenni Voutilainen, Espoon Lastenliiton toiminnanohjaaja. Vastaan meillä harrastekerho-, leiri-, ja tapahtumatoiminnasta. Olen ollut Espoossa töissä nyt aika tarkalleen vuoden, sillä olen aloittanut työt syyskuun 2015 alussa. Sitä ennen olen toiminut toiminnanohjaajana Helsingin lastenliitolla. Olen asunut Helsingissä nyt neljä vuotta ja olen kotoisin Kinnulasta, Keski-Suomesta. 
2. Eppu Normaali – Kitara, taivas ja tähdet
3. Olisin Hatuntekijä Liisa Ihmemaassa-sadusta. Tykkään kovasti käsillä tekemisestä ja lähden helposti toteuttamaan uusia ideoita, vaikka ne kuulostaisivatkin hiukan hulluilta. Tykkään myös järjestää erilaisia juhlia, joista teemajuhlat ovat ehdottomia suosikkejani. Lisäksi omaamme melko samanlaisen tyylitajun pukeutumisen suhteen.
4. Tekisi mieli sanoa myös kirjastot, mutta ehkä ei nyt matkita. Olen melkoinen kotihiiri ja viihdyn hyvin kotosalla leipoen, neuloen, lukien tai maalaten. 
5. Kananmunia. Kananmuna on yksi monikäyttöisimmistä ruoka-aineista joita tiedän. Tykkään siitä keitettynä, paistettuna, uppopaistettuna, kokkelina, leivoksissa, pullan päälle voideltuna ja marengissa, näin muutaman mainitakseni.
6. Parasta meillä on ehdottomasti ihmiset, hyvä ilmapiiri ja vapaus tehdä omannäköistä toimintaa.

Lisäksi toimistolla ahertaa meidän ihana iltapäivätoiminnan koordinaattorimme Heli Kostia, johon pääsemme tutustumaan tarkemmin hieman myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti