perjantai 13. marraskuuta 2015

Kansallisen Lastenliiton Lastenviikolla 16.-22.11.2015 lapset ovat kunkkuja

Tiedote 12.11.2015
Julkaisuvapaa heti

Jokaisella lapsella on erityisiä lapsen oikeuksia. Ne perustuvat YK:n oikeuksien sopimukseen. Kansainvälistä Lapsen oikeuksien päivää vietetään 20.11.

Me Kansallisessa Lastenliitossa liputamme näiden oikeuksien puolesta ja sen kunniaksi järjestämme Lastenviikon 16.-22.11.2015. Vuoden 2015 teemana on Perheen kanssa!

Viikon aikana nostamme esiin erilaisia lapsen oikeuksia kuvin, sanoin ja teoin. Myös sinä voit osallistua – lasten oikeuksien edistäminen on jokaisen aikuisen tehtävä! Klikkaa itsesi mukaan!

Lastenviikko voi siis olla juuri siellä missä sinäkin. Postaa meille Lastenviikon aikana kuva, kommentti tai vaikka runo päivittäin tapahtumasivulla julkaistavasta lapsen oikeudesta FB:n tapahtumasivulle tai Instragramiin (huomiothan, että Instassa vain julkisten tilien kuvat näkyvät). Muista tägit #lastenviikko #lastenliitto ja olet mukana viikolla 48 järjestettävässä arvonnassa, jossa huikeita palkintoja!

Myös tukijamme liputtavat lasten oikeuksien puolesta ja haluavat kannustaa perheitä yhteiseen tekemiseen lahjoittamalla some-kampanjaan arvottavaksi perheille sopivia palkintoja. Lastenliitto kiittää Veikkausta, Legoa, Suomen Voimistelutuotetta, BurgerKingiä ja Helsingin OP-pankkia tärkeän asian tukemisesta.

Lisätietoja Kansallinen Lastenliitto, toiminnanjohtaja Mia Syysnummi-Kukkonen, 040 828 4419, mia.syysnummi-kukkonen@lastenliitto.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti