maanantai 26. lokakuuta 2015

Esittelyssä Espoon Lastenliiton toimistokoirat; Frank

Frank on toimistokoira, joka viihdyttää meitä Espoon Lastenliiton toimistolla. Tästä vilkkaasta karvakorvasta on ihan parasta osallistua kaikkeen mitä ihmisetkin puuhaavat. Olipa toiminta sitten taidetta, liikuntaa tai vaikkapa makkaranpaistoa nuotiolla, tekeminen maistuu aina yhtä hyvälle! Tästä syystä Espoon Lastenliitto järjestää myös toimintaa, joissa pääosassa ovat kaikenkarvaiset ystävämme.

Koska Frankilla on paljon upeita ja tutustumisen arvoisia koirakavereita ympäri Suomen, haluamme esitellä heitä koirakamut-haastattelusarjassa. Julkaisemme kuukausittain näiden kavereiden haastatteluita. Ensimmäisenä ääneen pääsee itseoikeutetusti itse toimistokoira Frank.

Ahkeralla toimistotyöläisellä on tässä ikää 9 viikkoa
Kuka olet: Olen Frank, 4kk ja cairninterrieri

Lempipuuhaasi:
No siis kaikista parastahan on pureminen ja sit toisiks parasta on pomppiminen. Joskus teen niitä jopa yhtä aikaa. Mulla on vielä maitohampaat tallella ja ikeniä kutkuttaa niin hitsin paljon kokoajan, että tekis mieli vaan järsiä järsimästä päästyä. Kotiväki ei oikein tykkää kun syön niiden sormia tai housun lahkeita tai lattialistoja tai suihkuverhoa tai sohvan kulmaa, mutta kun en tahdo aina muistaa ettei niitä sais syödä. Ja sit ulkona ollessa tykkään syödä pupun kakkaa kans. Ja sylissä tykkään nukkua.

Inhokkijuttu:
No se ei oo kivaa jos laitetaan jäähylle.

Paras temppu (jonka osaan):
Osaan jo aikas paljon temppuja, kun tykkään niin paljon nameista mitä saan kun onnistun tempussa. Kieriminen on ollu ehkä vaikein tähän asti, mut nyt sekin menee jo aika kivasti.

Lempiruoka:
Syön vielä penturuokaa, mutta oon saanu maistaa jo kaikenlaista. Hirven jauheliha on ollu ehkä parasta.

Lempparilelu: 
Kengät. Ai ne ei käy? No pallo varmaan sitten. Tai pehmopossu jonka sain tuliaisina
amerikasta. Sillä on kaulahuivi jota tykkään imeskellä aina nukkumaan mennessä.

Isona haluaisin olla:
 Actionman

Terveisiä lukijoille: Voi vitsi, tuu leikkii mun kaa! Ollaan vaiks hippaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti