maanantai 24. elokuuta 2015

Kivaa yhdessä Instagram-valokuvakilpailuOsallistu Lastenliiton Instagram-valokuvakilpailuun ja voit voittaa lahjakortin kerho- tai leiritoimintaamme. Voittaja julkaistaan 4.9.2015.

Kilpailun säännöt: Kilpailun järjestää Kansallinen Lastenliitto ry, jonka tunniste Instagramissa on @lastenliitto. Julkaise valokuva yhteisestä tekemisestä lasten kanssa. Valokuvassa ei tarvitse näkyä lapsia, mutta siitä pitää käydä ilmi, mitä kivaa yhteistä tekemistä lasten kanssa voi tehdä.

Kilpailu järjestetään Instagram-valokuvakilpailuna. Kuvat tulee julkaista 4.9.2015 klo 12 mennessä ja kuvissa tulee löytyä #lastenliitto ja #kivaayhdessä -tunnisteet. Osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kuvat näkyvät. 1.9.2015 lähtien kuvia pääsee selaamaan myös lastenliitto.fi-sivulla.

Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla.

Kilpailu päättyy perjantaina 4.9.2015 klo 12. Voittaja julkaistaan samana päivänä. Voittaja on se kuva, jolla on eniten tykkääjiä. Jos kahdella tai useammalla kuvalla on yhtä paljon tykkääjiä, voittaja valitaan arvalla.

Voittajan kuvaan järjestäjä @lastenliitto lähettää kommenttina tiedon voitosta ja pyytää ottamaan yhteyttä toimistoon yhteystietojen lähettämistä varten. Lahjakortti postitetaan voittajalle kotiin. Voittaja voi käyttää lahjakortin Kansallinen Lastenliitto ry:n kerho- tai leiritoimintaan. Voittaja huolehtii itse ilmoittautumisesta Lastenliiton kerhoon tai leiritoimintaan.

 Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti