keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Leiriesittely: Minä ja karvakorvani -leiri

Jokaisen koiraharrastajan unelmaleiri - minä ja karvakorvani leiri pidettiin kesäkuussa Träskändan kartanolla Espoossa. Koko viikko oli täynnä puuhaa ja mukavaa tekemistä.

Leiri oli tarkoitettu 3.-6. luokkalaisille. Leirille otettiin omat koirat mukaan, muutamalle riitti lainakoiria. Koirien kanssa puuhasteltiin koko päivä, käytiin lenkillä ja leikittiin niiden kanssa ja opetettiin muutama temppu. Myös teoriatunteja oli viikon aikana pari. Leirin ohjelmana oli lisäksi mm. askartelua, kuten taideteoksen tekemistä muovailuvahasta. Mosaiikki -menetelmällä askarreltiin koiria. Kaikki leiriviikon puuhat liittyivät koiriin.

Itse avustin leirin aikana lapsia askartelemisissa, vastailin kysymyksiin ja vahdin sekä lapsia että koiria ja ohjasin tarvittaessa myös toimintaa. Autoin myös siivoamisessa ja kilpailuiden järjestämisessä. Mielestäni työtehtäväni olivat mielenkiintoisia ja vaihtelevia, ei ollut tylsää milloinkaan.

Leirin tunnelma oli yllättävän hyvä, kukaan ei ollut yksin vaan kaikki saivat kavereita ja ilmapiiri oli leikkisä. Leiri opetti meille koirista paljon! Itse tykkäsin olla apuohjaajana leirillä, mielelläni menisin uudestaan ja niin varmaan lapsetkin, kun niin kovin näyttivät viihtyvän!

Tiia Lappalainen
Espoon Lastenliitto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti