torstai 21. toukokuuta 2015

Leikkipuistoesittely: Rantapuisto Lappeenranta

Kesäinen automatka suuntasi Itä-Suomeen, Lappeenrantaan. Lappeenranta on tunnettu Vedyistä ja Atomeista, joten niiden perässä suuntasimme kohti satamaa. Sataman tuntumassa on pieni tori, josta saa Vetyjen ja Atomien lisäksi myös vohveleita ja muita pieniä suolaisia ja makeita herkkuja. Kun vatsat oli saatu täyteen, oli hyvä lähteä tutustumaan viereiseen leikkipuistoon.
Leikkipuiston ehdoton ykkönen oli iso Saimaannorppa-kiipeilyteline, josta löytyi sopivat kiipeilyosat sekä pienille että isoille. Perinteiset keinut ja karusellit löytyvät tästäkin puistosta sekä isommille lapsille pomppukeinu. Puisto on mukavasti puiden varjostama, jolloin puistossa jaksaa kesäpäivänäkin leikkiä pidempään. Vanhemmille löytyy istumapaikkoja, joista näkee koko puiston. Huomioitavaa on, että tässä puistossa ei ole aitoja, joten silmät on syytä pitää lapsissa eikä älypuhelimessa.
Ja kun leikit on leikitty, leikkipuiston vierestä löytyy jäätelökioski, joka on varustettu yleisövessalla. Lapsiperheen pelastus monessa mielessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti