perjantai 2. tammikuuta 2015

Tervetuloa kerhoon!


Nykypäivänä harrastustoimintaa on jo kaikenikäisille lapsille. Sylivauvojen ja taaperoiden kanssa harrastetaan yhdessä vanhemman kanssa, kun kouluikäiset kulkevat monesti jo itse harrastuksiinsa. Lapset haluavat kertoa mielipiteensä siitä, mitä harrastaa. Isommille lapsille kavereiden mielipiteet ja kavereiden kanssa yhdessä harrastaminenovat myös tärkeitä harrastusvalintaan vaikuttavia asioita.

Laajasta harrastustarjonnasta vanhempien tehtäväksi jää pohtia, mistä lapselle harrastus ja mihin ollaan valmiita sitoutumaan? Valintaa ohjaavat lapsen kiinnostuksen kohteiden lisäksi käytännön asiat, kuten harrastuksen hinta, paikka ja ajankohta sekä niiden yhdistäminen perheen muuhun arkeen.
Lastenliiton toimijat eri puolilla Suomea pyrkivät omalta osaltaan vastaamaan perheiden, lasten ja nuorten harrastustoiminnan tarpeisiin. Lastenliiton järjestämä harrastustoiminta on laadukasta, mutta myös edullista. Kerhotarjonta  on monipuolista ja ohjaajat innostuneita ja osaavia, kokeneimmat ovat ohjanneet kerhoja jo vuosia.

Osallistumista helpottaa se, että toimintaan sitoudutaan yhdeksi kaudeksi kerrallaan, jolloin pääsee kokeilemaan onko harrastus lapselle omiaan vai ei. Tärkeintä on halu harrastaa, päästä kokeilemaan ja nauttimaan tekemisen riemusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti